tegning, maleri, modellering

Undervisningoppdrag:

Jeg er utdannet i 4 år ved Kunstakademiet i Trondheim og har pedagogisk utdannelse fra Høgskolen i Oslo og har dermed undervisningskompetanse. Jeg tar oppdrag i både offentlig og privat regi. Kontakt meg dersom du/dere trenger undervisning, så kan vi diskutere et tilpasset undervisningsopplegg. Det kan for eksempel være sommerundervisning i landskapsmaleri, stilleben hjemme hos deg/dere eller i dertil egnede lokaler. Man kan fremskaffe modell for portrettering dersom det er aktuelt.

 

Jeg bor i Bærum og kan undervise både her og i Asker og Oslo. Jeg reiser ofte til Trondheim, der kan jeg også ta oppdrag.

 

Jeg kan undervise både barn og voksne i:

 

                  maleri; landskap, portrett, abstrakt

                  grafikk: lino og tresnitt samt monotypi

                  tegning: kull, blyant, pastell

                  leire modellering: byster og skulpturer (av mennesker) og andre skulpturer

 

På kunstakademiet i Trondheim ble jeg undervist i portrettering, aktmaleri og tegning, croquies. Fra grafikkavdelingen fikk jeg undervisning fra de fleste teknikker, men er mest kjent for mine linosnitt. På skulpturavdelingen fikk jeg undervisning i modellering og støping av byster, og har støperundervisning fra domkirken i Trondheim, samt Vigelandsmuseet. I arkivet på denne hjemmesiden kan du se noe av det jeg har gjort.

 

 

Kontakt meg på mobilnummer 47615338 

eller fyll ut nedenfor:

 

 

 

 

Nyeste kommentarer